Aktivitet


                          Tur med både store og små

 
Vi har hatt en flott tur ute i det flotte været. Vi hadde med oss både store og små. 
Valpene på 10 uker fikk seg en fin opplevelse i det flotte været. De fikk oppleve noe nytt og fikk lært masse av nye inntrykk og opplevelser.  

Camping-tur til Danmark

Her ser vi at Messi koser seg på camping. En flott camping-plass med høy trivselsfaktor for både to og firbeinte.

Det var flotte områder for hundene her, med både strand og marker for trim og kos:-). Her ser vi Messi og Lilly leker på et flott området.

Messi fant seg en pinne, som han ikke ville slippe av syne. Så her var det bare å kaste pinne og vente på Messi`s retur:-)

En vindfull tur på stranden

Her ser vi Lily i full fart på stranden. Hun koser seg i vinden.

Her har vi hele gjengen som trimmer i sanddynene. Det var en forblåst kveld på stranden, men alle var fornøyd.

Jax er også med. Han utforsker det som stranden har å tilby. Store områder å løpe på og mange lukter:-).

Fin dag på Garpestad

Idag hadde vi noen flotte timer på Garpestad sammen med kjekke folk og flotte Collier. Det ble en liten tur i marka og så fikk de firbeinte kose seg med lek og moro, mens vi tobeinte tok en kopp kaffe. Vi har alle godt av litt frisk luft og sosialt samvær:-). På  bildet ser vi Wilma, Akke, Messi, Wendy og Prince 

Gjensynsglede

En flott tur sammen med Nala og Anette. Vi hadda et lite valpetreff sammen med vår Messi og Nala som bor i nærheten av oss. En veldig kjekk tur i fine vagleskogen. Vi synes det var veldig kjekt å treffe flotte Nala igjen:-)

Collie-treff i finværet

Både to og firbeinte ute på tur i finværet. Vi var mange på treff og vi fikk alle være sosiale. Vi grillet, koste oss sammen , de firbeinte fikk prøve seg i en liten hinderløype og så gikk vi en tur i det flotte været:-). Vi gleder oss til neste sammenkomst.

Her har vi Frida , som lurer på om hun faktisk skal igjennom den tunnelen:-). 

Jule-treff på Garpestad

Her koser hundene seg på Collie-treff på Garpestad sammen NCK Rogaland. Vi prøver å være med på så mye vi kan, det er kjekt både for to og firbeinte:-). Denne gangen ble vi servert grøt, kaffe og julekaker. Hundene fikk kost seg i snøen og fikk nye opplevelser.

(På bildet ser vi Frida, Wilma og Buddy)


Tur til Sandnes sentrum

Her er søstrene Frida og Diva på sosialisering tur til Sandnes sentrum en Lørdags formiddag. De fikk mange nye inntrykk. De fikk oppleve mange nye lyder og fikk sett mye nytt. Denne sosialiseringen synes vi er veldig viktig.

(På bildet: Frida (vår hund) og Diva (eies av Merethe)