Våre hunder

                                                                 Her kan du se og lese litt om våre hunder:-)


"Enya"

En flott tispe med Engelske linjer. Hun er ei jente med mye energi og livsglede. Vi er veldig imponert av hennes hode. Hun tar alt som en utfordring og blir med på alt.

Født: 28/7-22

HD status:

Øye status: Fri

Enya´s stamtavle

.

"Lily"

Her er Lily. Hun er ei flott tispe med et meget godt gemytt. Hun er ei rolig og glad jente. Kos får hun aldri nok av.:-). Hun har også en stamtavle vi liker veldig godt. Lily passer veldig godt hjemme hos oss, og har funnet seg godt tilrette.

Født: 26/12-20

HD Status: Fri

Øye Status: Fri

Lily´s stamtavle.

"Jax"

Er en flott gutt, som vi kjøpte fra Ungarn. Han kommer fra en stor og seriøs oppdretter. Han var akkurat den hunden vi var ute etter. Han har en god størrelse og et flott eksteriør. "Jax" har vært på noen utstillinger og fått gode kritikker, håpet er at vi skal fortsette å stille han for flere dommere.

Men kanskje det viktigste for oss, er at han er en virkelig god gutt med godt gemytt. Han har masse personlighet og kan til tider være en liten "raring":-). Han er virkelig blitt en stor del av familien. Han er vel kanskje det som kalles "klassens klovn" :-)

Født: 25.11.2019

HD status: B (fri)

Øyne: Mild CRD

Jax´s stamtavle

.

"Salah"

Er utvilsomt den nye dronningen hjemme hos oss:-). Hun kommer også fra Ungarn og er ei flott sobel tispe. Salah er av den litt mindre type, men det at hun ikke er så stor, tar hun igjen på flotte vinkler, et fantastisk ansikt og en meget god kropp. "Salah" har også vært på noen utstillinger og har fått gode dommerkritikker.

Men fortsatt så er gemytt det aller viktigste for oss og "Salah er snill som dagen er lang. Hun har blitt vår lille smurf her hjemme:-).

Født: 04.12.19

HD Status: B (fri)

Øyne: Fri

Salah´s stamtavl

"Messi"

Dette er Messi. Han er en gutt etter vår flotte Salah og Jax. Han er hele familiens kosebamse:-). Han er en skikkelig skøyer og et bøllefrø. 

Messi er en gutt med gode sosiale antenner, han elsker å være med på alt. Enten det er hunder, katter, store eller små mennesker, så er Messi med på leken uansett. Jo mere jo bedre:-). 

Født: 18/2-22

HD: HD-B (Fri)

Øyne: CRD

Messi´s stamtavle.