Nyheter

               Vi har fått valper

Vi fikk den 18.Oktober 6 nydelige valper. 3 gutter og 3 jenter ble født. Mor er vår gode Lily og far er gutten vår Jax. Vi har 2 ledige gutter for salg. 

Vi planlegger nytt valpekull til høsten

Til høsten så håper vi det kan komme et nytt valpekull hos oss. Det blir et spennende kull, synes vi. Far vil da være vår flotte Jax og mor vil være vår Lilly.

Vi tror at disse to vil være en meget spennende kombinasjon. Det er hunder med god anatomi, fin stamtavle, fra friske linjer og ikke minst så er det 2 hunder med meget godt gemytt.

Utstilling Orre

Vi har vært på utstilling med vår flotte Messi. Han koser seg i ringen og viser seg fra sin beste side. Også denne gang likte dommeren vår Messi. Han er gutten , som etter vår mening har det meste. Han har en god anatomi, et flott uttrykk og ikke minst så er han snill som dagen er lang.:-).

Han fikk denne dagen:  CK, Beste Hannhund, CERT og BIR

Vi er kjempe stolt av god gutten vår

En kjekk helg på Varhaug

Messi i utstillingsringen. En spennende dag med mange inntrykk. Mye folk og masse hunder samlet på en plass

En helg med gode resultater. Veldig fornøyd med helgen. Både vi og hundene lærte masse disse dagene.

Vi hadde også med oss vår fine Enya. Hun var med for å lære og få litt erfaring i slike situasjoner..

Nytt om valpene som er 7 uker

Full fart i snøen på terassen. Spennende med det hvite underlaget:-)

En sliten gutt og en annen full av energi som vil leke:-).

Gjengen skulle helst vært ute på gulvet, mye mer spennende på utsiden av valpegrinden

De vokser og vokser:-)

De søte små vokser til og blir mer livlige fra dag til dag. De er alle friske og raske:-). Vi er veldig fornøyd med utviklingen av valpene. Så blir det spennende å finne nye gode hjem til dem. Salah er veldig stolt av sine småtroll og hun er ei veldig flink mor.

2/2-23 var dagen:-)

Vi har fått søte små:-). Da var det kommet valper i heimen. Vår flotte Salah har fått 6 valper, 4 hanner og 2 tisper. Fødselen gikk bra og alle valpene virker friske og raske. Vi er takknemlige og Salah er stolt mamma:-).