Valper

Salah´s andre kull

Under her vil det være litt om valpene fra vårt andre kull. Kullets far er den flotte Inky (Inkspot des Beldones). Vi er veldig fornøyd med resultatet og med alle de nye valpekjøperne. Det ble totalt 6 valper, 4 hannhunder og 2 tisper. De har alle fått nye hjem. De bor nå litt spredd over hele landet, 1 tispe i Sandnes, 1 tispe på Jessheim, 1 hannhund i Norheimsund, 1 hannhund i Kvinnherad, 1 hannhund i Horten og 1 hannhund i Oslo. Vi har en god følelse på at valpene har kommet til gode hjem. 

2 av valpene fra kullet

Dette er et bildet av Raya. Hun bor på Jessheim og har det som plommen i egget der.

Her har vi kjekke Gatsby. Han bor i Oslo og vi er 100% sikre på at han har fått et hjem der han vil få oppleve alt som livet har å by på:-)

                                Salah’s første kull.:-)

 Under her vil det være litt om valpene i Salah’s første kull. Far til disse er vår egen Jax. De ble født 15/2-22 og det ble 3 gutter og 3 jenter.


Til dere valpekjøpere

Vi er såååå fornøyd med dere valpekjøpere. Vi føler oss så beæret over at vi fikk komme i kontakt med dere. Og vi er veldig fornøyd med hjemmene dere gir til vårt første kull:-). Vi føler at valpene er kommet til hjem der de virkelig er endel av familien og det vil alltid være viktigst. Vi ønsker dere og valpen alt godt og skulle det være noe, så vil vi alltid stille opp. Det er alltid kjekt å få litt bilder og oppdateringer, så det håper vi at dere fortsetter med. Tusen takk for at dere tok kontakt med oss.:-). Vi håper at dere er like fornøyd som oss og dere m/familier er fornøyd, så treffes vi kanskje etterhvert. 

Vårt første kull og valpekjøpere

Her er et bilde av flotte Nalah, hun har det veldig bra hos sine eiere på Hommersåk i Sandnes. Hun eies av Anette og Kim

Denne fine gutten heter Tiko og bor i Valdres. Han ser ut til å ha det veldig bra hos sin familie. Han eies av Linda m/ familie

Scotty heter denne gutten og bor i Bergen eller rettere sagt Øygarden:-). Denne herlige gutten eies av Solveig og Einar.

Denne nydelige jenta heter Effie og bor i Drøbak. Hun har det veldig bra sammen med sin eier Avi.

Den siste frøkna i buketten heter Kita. Hun bor og trives i Kongsvinger. Hun eies av Beate.

Denne gutten har vi selv og han heter Messi. Vi er veldig fornøyd med han, både eksteriørmessig og med hodet hans. Han er glad i alt og alle:-)

Trening på stell og stå fint:-)

Idag har vi trent på å stå på stellebord, vising av tenner og ører. De små syntes dette var litt skummelt:-). (På bildet ser vi en hannhund)

Første gang på stellebord. Denne frøkna syntes det var spennende og oppførte seg fint:-)

Vi prøvde oss med å stå fint på stellebord, men det manglet litt på tålmodiheten til denne flotte jenta:-)

De små ute på vandring:-)

De begynner å bli nysgjerrige nå og synes det er spennende å være med mamma ut av kassen:-).

Salah og de 6 søte små:-)

Her er et lite bilde av herlige. De er alle livlige, spiser godt og virker friske. Både vi og Salah er veldig stolte. Dette blir spennende og vi skal prøve å oppdatere litt jevnlig.